Рівне:

Створення та просування сайтів

Ніхто не хотів поступатися

Спорт 03-травня, 2007, 18:259 prov 1 162
Спідвей
У другій гонці Міжнаціональної спідвейної ліги рівненський ”Ураган” приймав владивостоцький ”Восток”. Наші гості серйозно налаштовані на медалі у нинішньому розіграші. За словами головного тренера Ігоря Столярова, їм набридла бронза — необхідно подумати про друге чи навіть перше місце. Серйозність своїх намірів вони показали у гонці із підопічними Володимира Трофимова. Щоправда, господарі дали справжній бій супернику, який не виявив переможця, — 45:45.

Після першого заїзду, який завершився внічию 3:3, владивостоцькі спідвеїсти перехопили ініціативу і вийшли вперед. Всі намагання господарів наздогнати в рахунку гостей ні до чого не призводили. ”Восток” стримував натиск рівнян аж до одинадцятого старту. В ньому Кястас Пуоджукс (три очки) та Ярослав Полюхович (одне) виграли 4:2 і рахунок став нічийним — 33:33. Перемога у наступному заїзді Томаша Хжановського (3 пункти) та Володимира Колодія (2) — 5:1 виводить вперед ”Ураган” — 38:34. Здавалося, у гонці наступив перелом і господарі здобудуть другу перемогу. Проте іншої думки були гості. У тринадцятому старті Ренат Гафуров (три очки) та Григорій Лагута (два) знову встановлюють нічийний рахунок 39:39.

Доля гонки мала вирішитися у двох заключних заїздах. У 14 старті Григорій Лагута та Діаріуш Следзь вирвалися вперед, перемагаючи рівненську пару. Програючи у ході гонки 1:5, Володимир Колодій падає — і головний суддя дає повторний старт. У ньому Андрій Карпов не залишив шансів двом суперникам і першим перетнув фінішну пряму — 3:3. Загальний рахунок — 42:42. Перед останнім стартом напруга в гонці досягла свого апогею. Рівненські легіонери Томаш Хжановський та Кястас Пуоджукс захопили лідерство і ”везли” переможний рахунок для ”Урагана”. Проте гонку було зупинено через зіткнення та падіння... російських гонщиків. Тепер ”Восток” стартував у меншості. Але Ренат Гафуров зміг повторити ”подвиг” Андрія Карпова і фінішував першим. Нічийний рахунок у заїзді 3:3 приніс перший нічийний рахунок у чемпіонаті — 45:45.

Володимир Трофимов, головний тренер ”Урагана”:

— Гонка була дуже сильною. Ми не надіялися на такий результат. Нам повезло у 14 заїзді і не повезло у 15-му. Нас продовжують переслідувати проблеми: команда у поганих умовах тренується, не має власних приміщень. Навіть у таких умовах гонщики дають результат.

Ігор Столяров, головний тренер ”Востока”:

— У команд були однакові шанси. Як на мене, результат закономірний. Завдання перед командою ставиться одне — завоювати нагороди будь-якого гатунку. Бажано не бронзові, вони нам набридли.

“Ураган”: Андрій Карпов — 12 очок, Кястас Пуоджукс — 11, Томаш Хжановський — 10, Володимир Колодій — 5, Ярослав Полюхович — 4, Володимир Трофимов — 3, Олександр Дікал — 0.

“Восток”: Григорій Лагута — 13, Ренат Гафуров — 12, Даріуш Следзь — 9, Семен Власов — 8, Артем Лагута — 1, Василь Панхай — 1, Микола Камінський — 1.

У вівторок ”Ураган” провів чергову гонку Міжнаціональної спідвейної ліги. Вдома наша команда приймала СТМК ”Турбіну” і перемогла з рахунком 53:36.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору