Рівне:

Створення та просування сайтів

”Ураган” розніс ”Лукойл”

Спорт 26-кві, 2007, 18:369 prov 1 360
Гонка розпочалася із запізненням. Через неготовність доріжки офіційне відкриття та старт довелося змістити. На жаль, її так і не вдалося довести до ладу. Через це сталося кілька падінь, а під час тренувань юний гонщик ”Урагана” Андрій Кобрин зламав руку. Перед початком змагань присутні хвилиною мовчання пом’янули видатного спідвеїста Ігоря Марка, який передчасно пішов з життя минулого року.

Вже у першому заїзді господарі продемонстрували свої претензії на перемогу. Матей Ферьян і Андрій Карпов виграли 5:1. Лише у четвертому заїзді гості (1:5) змогли скоротити рахунок до двох пунктів — 13:11. Проте вже у шостому Ферьян та Колодій збільшили його до шести — 21:15. Стало очевидно, що рівненській команді цілком під силу здолати віце-чемпіона минулого чемпіонату. А впевненості у цьому додала перемога Пуоджукса та Карпова у тринадцятому заїзді (5:1) і різниця у рахунку досягла десяти очок — 44:34. Мало статися щось неймовірне, аби ”Ураган” втратив перевагу і виграш. Крапку у гонці поставив все той же Матей Ферьян, який із Кястасом Пуоджуксом виграли заїзд 4:2 і принесли першу перемогу молодій рівненській команді ”Ураган” — 49:41.

На фоні чудової перемоги неприємний відтінок залишив поганий стан гаревої доріжки. Таке враження, що Володимиру Трофимову та його команді намагаються вставляти палки у колеса. Про погану підготовку говорив інспектор гонки Андрій Савін:

— Доріжка не була готова. В мене немає претензій до клубу. А до керівництва стадіону їх багато. Тут їздять спідвеїсти світового класу і доріжка повинна бути в ідеальному стані. Все решта пройшло добре. Сьогодні переміг сильніший.

Володимир Трофимов, головний тренер ”Урагана”:

— Ми дуже хотіли перемогти, але не надіялися. Дуже радий, що нова команда розпочала сезон із перемоги. Дуже допомогли виграти легіонери Ферьян та Пуоджукс. Не все вдалося зробити, як планувалося.

Михайло Старостін, головний тренер „Лукойла”:

— Ми знали силу суперника. На жаль, наші юніори виступили гірше, слабо їздив Денис Гізатулін. В нинішньому сезоні ми будемо робити ставку на молодих гонщиків. Ми працюємо на перспективу.

”Лукойл”: Денис Гізатулін — 8 очок, Тимур Гаріфуллін — 2, Руслан Гатіятов — 0, Талгат Галеєв — 5, Марат Гатіятов — 4, Ринат Нігматулін — 0, Ігор Кононов — 7, Томаш Гапінські — 15.

”Ураган”: Матей Ферьян — 13, Станіслав Огородник — 0, Володимир Трофимов — 4, Володимир Колодій — 5, Олександр П’ятничко — 0, Ярослав Полюхович — 4, Андрій Карпов — 11, Кястас Пуоджукс — 12.

Сьогодні ”Ураган” проведе другу гонку міжнаціональної спідвейної ліги. Суперником рівнян буде владивостоцький „Восток”. Початок гонки о 17.30.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору