Рівне:

Створення та просування сайтів

Новини гаревої доріжки

Спорт 16-сер, 2007, 15:509 prov 1 080
Минулого тижня відбулася одна гонка у Міжнаціональній спідвейній лізі. В очному змаганні зійшлися претенденти на медалі турніру. Владивостоцький “Восток”, приймаючи вдома СК “Турбіну“, програв — 42:48. Все вирішилося в заключному заїзді, перед яким рахунок був 41:43. Гості в складі Лі Річардссона (три очки) та Сергія Даркіна (два) впевнено перемогли Дарюша Следзя (одне) та Григорія Лагуту (0) — 5:1 і закріпили перевагу своєї команди — 48:43. Найрезультативнішими у господарів були Ренат Гафуров та Григорій Лагута, які набрали по одинадцять очок, а у гостей — Роман Поважний — одинадцять пунктів та Лі Річардссон — одинадцять.

Команди-учасниці міжнаціональної спідвейної ліги з 1 по 20 липня провели дозаявки в свої склади. Правом скористалися майже всі колективи, окрім “Востоку” та “Урагану”, які залишили свої заявки незмінними: “Мега-Лада” — Сергій Карайчинцев (юніор), “Лукойл” — Олексій Харченко, Микита Парфенов (ю), Дмитро Мамлеєв (ю), СК “Турбіна” — Денис Носов, Костянтин Бєлов, Максим Лобзенко (усі — юніори), СТМК “Турбіна” — Олександр Єпанчинцев (ю), “Салават” — Артур Нафіков, Ігор Главинський.

У п’ятницю керівник рівнеського “Урагану” Володимир Трофимов взяв участь у міжнародному турнірі зі спідвею на трав’яному треці в голландському місті Стафорті. В основних заїздах рівнянин набрав дев’ять очок і потрапив у десятку кращих, що дозволило пробитися у фінал Б. Шкода, але в ньому Володимир Трофимов приїхав останнім і посів дванадцяте місце.

Лікарі зняли гіпс з долоні Андрія Карпова. Травму він отримав в останньому матчі польської спідвейної ліги і змушений був кілька днів побути без тренувань. Зараз червоноградець готується разом із командою взяти участь у плей-оффах польської ліги та півфіналі чемпіонату Європи в Хорватії.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору