Рівне:

Створення та просування сайтів

“Ураган” розпочинає сьогодні

Спорт 19-кві, 2007, 19:019 prov 1 300
Поки осередок ФМУ в області та новостворений клуб знаходили спільну мову (на жаль, так і не знайшли), Володимир Трофимов працював над створенням нової команди. Попри всі негаразди, уславлений гонщик заявився у Російську спідвейну лігу. Поки керівництво мототреку не допускало команду на гареву доріжку, гонщикам доводилося шукати притулку для тренувань аж у Червонограді. Останні перед стартом чемпіонату підготування (даючи гроші за оренду) Володимир Трофимов проводив на мототреці. Проте і тут не обходилося без неприємностей. У понеділок тренування затягнулося через відсутність поливальної машини...

Доведеться платити оренду Володимиру Трофимову і за проведення офіційних змагань. На першу гонку ця сума позначається у 14 тисяч 400 гривень. Зважаючи на ці витрати, витрати на техніку, пальне, оплату праці гонщиків, виїзні гонки зросла і плата на квитки. Для дорослих вона становитиме двадцять гривень, а для дітей — десять.

Незважаючи на всі проблеми, ”Ураган” стартує. Як сказав Володимир Трофимов, загадувати на сезон не будемо:

— Головне завдання — дати можливість юним гонщикам набиратися досвіду. Час іде і необхідно думати про нашу зміну. Не хотілося, аби місто лишалося без спідвею. Зважаючи, що Гайдиму не дали їздити у польській лізі, залишилася лише російська. Нам буде важко, але молоді необхідно їздити. Не хочеться пасти задніх у лізі, будемо боротися до останнього з усіма суперниками. Гадаю, вболівальники, які прийдуть нас підтримати у четвер, в цьому переконаються.

КАЛЕНДАР РОСІЙСЬКОЇ СПІДВЕЙНОЇ ЛІГИ

ЗА УЧАСТЮ “УРАГАНА”:

19 квітня — “Ураган” — “Лукойл”

26 квітня — “Ураган” — “Восток”

1 травня — “Ураган” — СТМК “Турбіна”

31 травня — “Восток” — “Ураган”

6 червня — СТМК “Турбіна” — “Ураган”

12 червня — “Салават” — “Ураган”

14 червня — СК “Турбіна” — “Ураган”

4 липня — “Ураган” — “Салават”

4 вересня — “Мега-Лада” — “Ураган”

6 вересня — “Лукойл” — “Ураган”

26 вересня — “Ураган” — СК “Турбіна”

16 жовтня — “Ураган” — “Мега-Лада”

Сторінку підготував Володимир Присяжнюк

Рівне
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору