Рівне:

Створення та просування сайтів

У синагозі Тель-Авіва виявили цех

Україна і світ 03-чер, 2010, 12:359 prov 1 144
У синагозі  Тель-Авіва виявили цех


В одній із найстаріших синагог Тель-Авіва поліція виявила цех з виробництва підробленої горілки. Ізраїльська поліція затримала 57-річного мешканця міста Бат-Ям, що поблизу Тель-Авіва, якого підозрюють в організації незаконного виробництва. Винокурня, в якій він виготовляв алкоголь, розташовувалася в одному зі складських приміщень Великої синагоги на вулиці Алленбі.
Чоловік орендував у синагозі приміщення, де встановив перегінний куб і отриманий сурогат розливав у фірмові пляшки відомих компаній. Під час обшуку на складі було вилучено сотні пляшок, наповнених саморобним алкоголем.
За даними слідства, вся ця продукція розподілялася по дрібних торгових точках, власникам яких кожна пляшка діставалася за $ 5-6, а їхні клієнти платили за продукцію вчетверо більше. На даному етапі поліція з’ясовує, чи знали торговці про те, що виставляють на полиці підроблений алкоголь.
Нагадаємо, що на початку березня співробітники СБУ спільно з працівниками податкової міліції припинили протиправну схему постачання контрафактної алкогольної продукції в Київський регіон.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору