Рівне:

Створення та просування сайтів

Знайдено горілку з ознаками підробки

Останні новини 24-чер, 2009, 15:569 prov 1 254
Співробітниками головного відділу податкової міліції Державної податкової міліції у м. Рівне спільно з працівниками УПМ ДПА в Рівненській області в рамках дослідчої перевірки за матеріалами Сарненської міжрайонної ДПІ та з метою виявлення і припинення незаконного обігу на території області алкогольних напоїв з марками акцизного збору з ознаками підробки проведено огляд складських приміщень приватного підприємства «С» (м Рівне). У ході огляду виявлено та вилучено горілку з марками акцизного збору з ознаками підробки — 26500 пляшок ємкістю 0,5 л.
За даним фактом проводиться дослідча перевірка згідно зі статтею 97 КПК України. Кримінальна відповідальність за незаконне використання підроблених марок акцизного збору встановлена статтею 216 Кримінального кодексу України.
Інформацію про наявність у торговельній мережі області алкогольних напоїв зі сумнівними марками акцизного збору можна надати до відділення боротьби з незаконним обігом підакцизних товарів головного відділу податкової міліції ДПІ у м. Рівне за телефоном 692-631.

За матеріалами головного відділу податкової міліції
ДПІ у м. Рівне
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору