Рівне:

Створення та просування сайтів

Кредитори-аферисти ошукали понад 16 тисяч осіб

Кримінал 08-лип, 2010, 13:339 prov 928
Кредитори-аферисти  ошукали понад 16 тисяч осіб


На Рівненщині працівники УБОЗу затримали засновника та двох виконавчих директорів фірм, котрі за понад 2 роки ошукали близько 16 тисяч осіб. Обидві фірми обіцяли рівнянам довгострокові кредити під низькі відсотки.
12 червня працівники рівненського УБОЗу затримали засновника та двох виконавчих директорів двох фірм, котрі працювали на Рівненщині впродовж двох років. Обидві фірми обіцяли рівнянам довгострокові кредити під досить низькі відсотки - 3-5% річних. Втім, договір з майбутнім клієнтом підписували лише після того, як він вносив у касу 5% від загальної вартості кредиту. Згідно з висновками судово-економічної експертизи, загальна кількість осіб, які уклали договори на отримання позики однією з фірм за період діяльності з жовтня 2005 року до лютого 2010 року, становить 16331 особа.
Позики були видані лише 701 особі. Від клієнтів на рахунки цієї фірми надійшло понад 67 млн грн. Наразі працівникам УБОЗу вдалось відшукати понад 500 ошуканих вкладників. Від них фірми отримали близько 400 тисяч грн.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору