Рівне:

Створення та просування сайтів

Ріелтор протримав індійського ученого у труні 30 місяців

Україна і світ 08-лип, 2010, 13:499 prov 832
Ріелтор протримав індійського ученого у труні 30 місяців


Вчений-біотехнолог Раджан Кіллакер провів 30 місяців в труні проти своєї волі. Чоловіка заточив у труну родич-вимагач.
Історія сталася в місті Порбандар на північно-західному узбережжі Індії і завершилася минулої суботи завдяки повідомленню анонімної особи. 41-річний учений пропав майже 2,5 роки тому. Проте родичі — три сестри і брат, з якими він підтримував не занадто інтенсивні контакти, вирішили, що Раджан з головою поринув у науку і його не варто турбувати.
Пізніше в поліцію підкинули анонімного листа. У ньому стверджувалося, що Раджан Кіллакера був убитий своїм далеким родичем ріелтором Хітешем Каравадрою для того, щоб заволодіти власністю вченого.
“Обшукавши квартиру вченого і допитавши сусідів, ми вирішили перевірити бунгало ріелтора. Будинок був порожній, але в одній з кімнат у ліжку, переробленому під труну з куполоподібною кришкою, був знайдений зниклий науковець”, — розповів помічник шефа управління поліції Порбандара Чираг Корадо.
Як розповів сам учений, він прийшов до свого родича в гості ще 14 грудня 2007 року, щоб обговорити продаж нерухомості. Однак гостинність виявили незвичайний спосіб: прямо на порозі Хітеш Каравадра огрів клієнта бейсбольною битою.
“Отямився я вже замкненим у труні, — повідав Раджан. — Мене майже не годували і не поїли, випускали з гробу ненадовго для відправлення природних потреб лише раз на день. Я частково втратив пам’ять і відчував, що божеволію”.
Раджан Кіллакера зізнався, що в результаті такої витонченої тортури на тлі прогресуючої клаустрофобії підписав доручення на передачу своєї власності, а також поставив свій підпис на ще кількох чистих аркушах. Як повідомляє джерело, після всього пережитого вченого-біолога чекає довга реабілітація. Ріелтора розшукує поліція.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору