Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 15-лип, 2010, 10:419 prov 916
30 червня та 10 липня відбулися зональні змагання чемпіонату Рівненської області з міні-футболу (футзалу) 2010 року серед команд ветеранів. За результатами матчів у чотирьох групах, до фінальної частини змагань вийшли по дві кращі ветеранські команди (вік гравців – старші 35 років).
17 липня в чвертьфіналах зустрічаються: Кузнецовськ – Млинів; Рівне – Сарни; Березне – Гоща; Дубно – Володимирець. Початок змагань о 10:30 Місце змагань — майданчик зі штучним покриттям ДЮСШ № 4.
***
У середу, 14 липня, в приміщенні Професіональної футбольної ліги відбулося жеребкування календаря у групах “А” та “Б” другої ліги. Якщо на момент виходу газети стали відомі суперники ФК “Вереса”, то невідома сама подальша доля команди. Розмови, які велися щодо повернення до “життя” команди, залишилися розмовами. Ймовірніше все буде вирішено наприкінці тижня.
***
На засіданні Виконкому Національного олімпійського комітету затвердили поіменний склад офіційної делегації України на І Юнацькі Олімпійські ігри в Сінгапурі. Відповідно до прийнятого під час Виконкому рішення, нашу державу в Південно-Східній Азії представлятимуть 54 спортсмени у 18 з 26 видів спорту (за міжнародною класифікацією). У складі юнацької збірної України візьмуть участь двоє представників Рівного – Олена Колесніченко (400 метрів з бар’єрами) та тенісистка Софія Ковалець (одиночний розряд).
***
На базі аеродрому “Воронів” завершився 58-й відкритий чемпіонат України з планерного спорту. Парашутисти змагалися в двох видах: стандартному та відкритому. На жаль, наші земляки не зуміли завоювати перших місць, проте без медалей не залишилися. Так, Лідія Волощук посіла третє місце у “стандарті”. Рівнянка поступилася лише майстрам з Києва, Олегу Бондарчуку та переможниці Валентині Топоровій. Також бронзову медаль здобув у відкритому класі рівнянин Микола Ковальчук. Переможцями тут теж були столичні парашутисти: Дмитро Боровик та Олег Михайленко.
***
У суботу у Рівному відбудеться півфінал чемпіонату Європи зі спідвею серед пар. Україну на цих змаганнях представлятимуть найкращі гонщики сьогодення: червоноградець Андрій Карпов та “каскадівець” Олександр Бородай. Запасним виступить ще один представник Рівного Ярослав Полюхович. Крім українців у гонці візьмуть участь спортсмени Росії, Австрії, Угорщини, Латвії, Норвегії, Румунії. До фіналу потраплять лише три перші команди. Попередньо відомі склади команд-часниць: за росіян їздитимуть Власов та Ренат Гафуров, за латишів – Леонід Паура, Євген Каравацький, В’ячеслав Гіруцький, за австрійців – Фріц Вальнер та Даніель Гаппмаєр, за румун – Олександр Тома та Фаніель Попа. Вартість квитків на європейський півфінал – 50 гривень для дорослих і 10 гривень – для дітей.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору