Рівне:

Створення та просування сайтів

Сарни

Що новенького? 15-лип, 2010, 11:019 prov 1 469
У Сарнах відбувся річковий марафон присвячений 125-ї річниці від дня заснування міста. Мета марафону - ознайомити людей з історією та сучасним розвитком міста.
Ініціатором річкового сплаву по р. Случ стала громадська організація “Смарт” на чолі з Віктором Хомичом. Учасниками стали 6 чоловік, які власними руками змайстрували пліт та відправились у далеку та нелегку подорож. Команда сміливців мала однакову форму з зображенням символіки міста, а на човні майоріли три прапори: Державний Прапор України, прапор м. Сарни та прапор сплаву.
Шлях учасників починався з с. Прислучі через с. Хотин, с. Моквин, м. Березне, с. Городище, с. Відковичі, с. Тишиця, с. Богуші, с. Князівка, с. Тинне, с. Камяне-Случанське та с. Дубняки, мешканці яких гостинно вітали команду мандрівників. Кінцевим пунктом стало рідне м. Сарни.
Під час подорожі учасники сплаву мали змогу насолодитись чудовими краєвидами рідного Полісся та зустрітись з мандрівниками з інших міст України, яких запрошували на святкування 125-ї річниці від дня заснування міста, та дарували їм буклети з історією та фотографіями міста.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору