Рівне:

Створення та просування сайтів

Острог

Що новенького? 15-лип, 2010, 11:039 prov 1 193
Цукровий завод “Захід-Цукор” у селі Оженин Острозького району, який два роки тому законсервували, запрацює з наступного року на Рівненщині.
Зараз з шести цукрових заводів на Рівненщині працюють лише два – у селі Бабин Гощанського району та у місті Дубно. З наступного року на повну потужність запрацює цукровий завод у селі Оженин Острозького району.
Як розповів голова правління ЗАТ “НВП “Захід-Цукор” Ростислав Козакевич, наразі здійснюється технологічна модернізація потужностей і капітальний ремонт підприємства, яке було введено в експлуатацію приблизно 40 років тому.
Інвестор планує не лише технічно переозброїти підприємство, а й створити повний цикл виробництва цукру. З цієї метою проводяться переговори з власниками паїв та аграрними господарствами про оренду землі в Острозькому, Гощанському та Корецькому районах.
Для створення повного циклу заводу необхідно мати до 20 тисяч гектарів землі.
***
100-річний ювілей святкуватиме Свято-Воскресенський храм в Острозі. Урочистості відбудуться у четвер, 15 липня, повідомив настоятель храму протоієрей Віктор. Очікується приїзд Блаженнійшого Митрополита Володимира, інших почесних гостей. Свято-Воскресенський храм в Острозі відомий завдяки міжконфесійному конфлікту, до якого спонукало розпорядження колишнього губернатора Василя Червонія про його передачу Київському патріархату. Згодом Рівнеський міський суд це розпорядження скасував, а сам конфлікт тривав два роки.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору