Рівне:

Створення та просування сайтів

ПРЕС-РЕЛІЗ про події та злочини в Рівненській області за 14 липня 2010 року

Рівненська область 16-лип, 2010, 12:459 prov 1 095
За минулу добу на території Рівненщини працівники міліції зареєстрували 118 заяв та повідомлень про злочини, з яких 64 уже розкрито.
Коротко про криміногенну обстановку в області:

- У приміщенні одного із супермаркетів Рівного, невідомі особи викрали мобільний телефон «Samsung D780» із кишені штанів рівнянина.
- Поблизу одного із кафе Рівного, невідомі соби пошкодили дверцята та скло автомобіля «Дачіа Логан», якмй належить місцевому жителю.
- Працівниками міліції було затримано жительку м. Рівне, яка під приводом отримання кредиту, надавши підроблену довідку, незаконно отримала кредит від банку у сумі 15000 грн., вказавши при цьому своїми поручителями місцевих жителів.
- 29-річна рівнянка Ольга намагалася покінчити життя самогубством, наковтавшись таблеток. Причини встановлюються.
- Працівниками міліції було виявлено незаконний посів снодійного маку у кількості 137 рослин на території Демидівського району.
- Голова однієї із сільських рад Володимирецького району, зловживаючи своїм службовим становищем, заволодів бюджетними коштами, шляхом отримання премії.
- На присадибній ділянці одного із жителів Гощанського району, працівниками міліції було вилучено 5000 рослин снодійного маку.
- З подвір’я господарства жителя Дубенщини, невідомі викрали 350 м пластикової труби діаметром 32 мм.
- У Зарічненському районі, невідомі особи нанесли тілесні ушкодження жителю м. Рівне та заволодіти його мобільним телефоном «Самсунг».
- У Млинівському районі під час проведення операції «Мак – 2010» співробітники міліції на декількох присадибних ділянках виявили незаконний посів снодійного маку у кількості 333 рослини.
- У рівнянки житель Дубенського району під приводом тимчасового користування заволодів а/м "ДЕУ-ЛАНОС".
- 37-річний Микола намагався покінчити життя самогубством, ковтнувши хімічну речовину. Причини встановлюються.

ВЗГ УМВС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору