Рівне:

Створення та просування сайтів

Позбулися сумнівної продукції у Рівному

Рівненська область 22-лип, 2010, 10:439 prov 1 202
І знову у поле зору правоохоронців та представників ветеринарної медицини у Рівному потрапили мати й дочка, які нещодавно, аби у них не відібрали м’ясну продукцію, намагалися вчинити бійку з працівником міліції. Тоді їх доставили до Рівненського МВ УМВС та склали протокол про адмінправопорушення за опір працівникам міліції. Втім, вони й досі не зробили належних висновків. Оксана та Світлана й надалі продовжують свій сімейний бізнес.
Днями працівники відділу ветеринарної міліції в області разом з працівниками Рівненського МВ УМВС та інспектори ветеринарної медицини в м. Рівне на центральному продовольчому ринку у підвальному приміщенні виявили 58,5 кілограмів недоброякісної м’ясної продукції. Як розповів начальник відділу ветеринарної міліції з проведення карантинних ветеринарних заходів УМВС України в Рівненській області майор міліції Олександр Троцюк, субпродукти (а це серце, легені, печінка, язики) зберігалися без дотримання санітарних норм. До того ж на продукцію були відсутні будь-які документи. Сировину тваринного походження перевіряючі вилучили та утилізували на ДП «Костопільський ветсанзавод».
Працівники міліції вкотре звертаються до мешканців та гостей Рівненщини не купувати м’ясної продукції у не відведених для цього місцях.

Вікторія АНТОНОВА, Вікторія ІВАШИНЮТА, ВЗГ УМВС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору