Рівне:

Створення та просування сайтів

Прострочену рибу, яку мав постачати підприємець у дитсадки Кузнецовська, вчасно виявили працівники ветеринарної міліції

Рівненська область 17-кві, 2011, 12:129 prov 3 189
Півтонни мінтая, хека та скумбрії, на яку були відсутні документи, що засвідчують її походження, безпечність та якість, виявили працівники відділу ветеринарної міліції УМВС України в Рівненській області спільно з держветінспекторами Рівненської області та Володимирецького району під час перевірки складу холодильника одного із суб’єктів господарювання Кузнецовська.
67-річний приватний підприємець Олексій цьогоріч виграв тендер на постачання сировини тваринного походження в одинадцять дошкільних навчальних закладів Кузнецовська для харчування дітей. Однак здійснював він свою діяльність без наявності дозволу санепідемстанції та державної служби ветеринарної медицини.
— У ході перевірки в складі-холодильнику на зберіганні було виявлено рибу свіжоморожену в асортименті загальною вагою 550 кілограмів, — повідомив в. о. начальника відділу ветеринарної міліції УМВС України в Рівненській області Олександр Школін. — На всю цю продукцію у підприємця були відсутні ветеринарні і супровідні документи, які б засвідчували їх походження, безпечність та якість.
Працівники ветеринарної міліції вилучили та утилізували в подальшому 280 кілограмів мінтаю, 100 кг філе хека, 20 кг стейку зубатки та 150 кг скумбрії. Два останніх видів продукції взагалі були із простроченим терміном реалізації: один із них закінчився ще у липні торік, а на інший – у лютому цьогоріч.
Приватного підприємця притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 107 КУпАП, згідно з якої на підприємця накладено штраф у розмірі всього лиш 306 гривень. Але, на щастя, завдяки вчасно здійсненій перевірці, нічого із небезпечної продукції на стіл до дітей не потрапило.

ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору