Рівне:

Створення та просування сайтів

Радивилівський район жнивує

Актуально 29-лип, 2010, 09:569 prov 1 141
На Радивилівщині розпочалася жнивна кампанія. Першими в поле вийшли комбайни агрокорпорації “Крупець” та ТзОВ “Агрофірми “Трипілля”. Всього ж для проведення жнив в районі планується залучити 65 зернозбиральних машин, в тому числі 25 іноземного виробництва. Середнє навантаженння на комбайн при збиранні зернових культур становить 218 гектарів.
Перед початком жнив відбулося виїздне засідання координаційної ради сільськогосподарських товаровиробників за участю керівників сільськогосподарських формувань, фермерів та спеціалістів. На засіданні розглядались найважливіші моменти техніки безпеки та виробничої санітарії, дотримання правил пожежної безпеки. Звертали увагу учасники засідання і на першопричини нещасних випадків, якими є порушення трудової та виробничої дисциплін, недоліки під час навчання безпечним прийомам, порушення правил дорожнього руху, допуск до роботи без попереднього навчання та перевірки знань з охорони праці, вимог пожежної безпеки, а також технічні причини.
На даний момент із 14 237 га посівів зерно зібрали вже із 3 000 гектарів. Середня врожайність на Радивилівщині становить 32 центнери зерна із одного гектара.
Анатолій ТИМОШЕЙКО, Радивилівщина.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору