Рівне:

Створення та просування сайтів

На здолбунівському заводі виявили порушення безпеки праці

Кримінал 27-сер, 2009, 09:479 prov 1 170
Незадовільною визнали роботу керівництва ВАТ “Здолбунівський завод будівельних матеріалів”, члени комісії територіального управління Держгірпромнагляду у Рівненській області. Перевірка стосувалася виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з охорони праці.
Про це повідомили з прес-служби територіального управління Держгірпромнагляду в Рівненській області.
Основним видом діяльності ВАТ “Здолбунівський завод будівельних матеріалів” є виробництво цегли. На підприємстві працює, понад 200 осіб.
У результаті перевірки 118 машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, видано обов’язкові для виконання 6 приписів, щодо усунення виявлених порушень законів та інших нормативних актів. Заборонено експлуатацію 11 об’єктів. Притягнуто до адміністративної відповідальнос-ті 7 посадових осіб, які порушили законодавство, в частині безпечного ведення робіт.
Основними причинами виявлених у ВАТ “Здолбунівський завод будівельних матеріалів” порушень є:
• неналежна організація робіт та недостатній контроль за їх безпечним проведенням, з боку керівників підрозділів, невиконання ними своїх посадових обов’язків з питань охорони праці;
• недостатній рівень знань посадових осіб, працівників;
• недостатня робота служби охорони праці, з контролю за справним технічним станом, безпечною експлуатацією машин, механізмів, виконанням робіт, відповідно до вимог охорони праці.
Члени комісії запропонували вжити заходи, що поліпшать стан охорони праці на підприємстві.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору