Рівне:

Створення та просування сайтів

Фінансові порушення в Рівненському облавтодорі вимірюються мільйонами

Останні новини 08-кві, 2009, 10:379 prov 883
Ревізори КРУ в Рівненській області виявили на Дочірньому підприємстві «Рівненський облавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України» фінансових порушень на 9 мільйонів 727 тисяч гривень. Зокрема, втрати фінансових та матеріальних ресурсів становлять 1 мільйон 804 тисячі гривень та інші фінансові порушення - 7 мільйонів 833 тисячі гривень. До них зокрема відносяться допущені порушення в оплаті праці, нарахуванні та виплаті надбавок та премій. В 6 структурних підрозділах зафіксовано факти недостач матеріальних цінностей більше ніж на 93 тисячі гривень. Лише у філії «Здолбунівський райавтодор» у двох матеріально відповідальних осіб ревізори виявили недостачі різного щебеню на 85, 43 тисяч гривень.
За словами начальника відділу контролю в сфері будівництва та послуг КРУ в Рівненській області Віталія Усика, ревізії проводилися відповідно до плану роботи управління. Із 22 структурних підрозділів, які входять до складу Дочірнього підприємства, контролем було охоплено 19. І як результат - найбільше порушень встановлено в філіях - «Рівненська ДЕД», «Колоденська ДЕД», «Здолбунівський райавтодор», «Березнівський райавтодор», «Костопільський райавтодор».
За результатами ревізій працівниками КРУ в Рівненській області надано ряд обов’язкових до виконання вимог, які в майбутньому дозволили б уникнути багатьох помилок і правопорушень та зекономити значну частину коштів.
За допущені порушення на 59 посадових осіб об’єктів контролю складено протоколи про адміністративні порушення, — повідомила прес-служба КРУ в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору