Рівне:

Створення та просування сайтів

КРУ в Рівненському облавтодорі виявила порушень на мільйони гривень

Газета СВ 16-кві, 2009, 17:319 prov 1 505
Ревізори КРУ в Рівненській області виявили на ДП “Рівненський облавтодор” ВАТ ДАК “Автомобільні дороги України” фінансових порушень на 9 млн. 727 тис. грн. Про це повідомила прес-служба Контрольно-ревізійного управління у Рівненській області.
За інформацією управління, втрати фінансових та матеріальних ресурсів становлять 1 млн. 804 тис. грн. інші фінансові порушення - 7 млн. 833 тис. грн. До них, зокрема, належать порушення в оплаті праці, нарахуванні та виплаті надбавок та премій. В 6 структурних підрозділах зафіксовано факти недостач матеріальних цінностей більше ніж на 93 тис. грн. Лише у філії “Здолбунівський райавтодор” у двох матеріально відповідальних осіб ревізори виявили недостачі різного щебеню на 85, 43 тис. грн.
За словами начальника відділу контролю у сфері будівництва та послуг КРУ в Рівненській області Віталія Усика, ревізії проводилися відповідно до плану роботи управління. Із 22 структурних підрозділів, які входять до складу дочірнього підприємства, контролем було охоплено 19. І як результат - найбільше порушень встановлено в філіях - “Рівненська ДЕД”, “Колоденська ДЕД”, “Здолбунівський райавтодор”, “Березнівський райавтодор”, “Костопільський райавтодор”.
За результатами ревізій працівники КРУ в Рівненській області видали низку обов’язкових до виконання вимог, які в майбутньому дозволили б уникнути багатьох помилок і правопорушень та зекономити значну частину коштів.
На 59 посадових осіб об’єктів контролю складено протоколи про адміністративні порушення.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Петро 16-кві, 17:44

Накрали грошей майже на 10 млн. грн., а їм "складено протоколи про адміністративні порушення". Хіба не уроди? А за 100 грн. в тюрму садять звичайних людей!!! Демократія по ющенку.
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору