Рівне:

Створення та просування сайтів

Тетянин день – приголомшлива історія кохання

Зіркова алея 21-чер, 2007, 20:339 prov 5 774
Зустріч героїв відбувається в Москві: Тетяна Разбежкіна, дівчина цілеспрямована і по-провінційному наївна, переїжджає разом із матір’ю до Москви з Саратовської області, вигравши конкурс студентських робіт. У столичному ВНЗі Тетяна знайомиться зі своєю головною суперницею – Тетяною Бариновою, дочкою високопоставленого чиновника, дівчиною розпещеною і безтурботною. Нові подруги не приховують одна від одної сердечних таємниць: Таня Разбежкіна із захватом розповідає про зустріч з новим колегою Сергієм Никифоровим. Таня Баринова, у свою чергу, говорить подрузі про своє захоплення. Досить скоро одній із них стає зрозуміло, що мова йде про одну й ту ж людину. А Сергій, дізнавшись, що Тетяни – подруги, вирішує вести подвійну гру: вважаючи себе досвідченим ловеласом, він упевнений, що зможе викрутитися.

Головні герої

Роль Тані Разбежкіної виконала 24-річна Анна Снаткіна, яка уже відома глядачам за серіалами «Московська сага», «Я не повернуся», «Боєць», «Аеропорт», «Приречена стати зіркою», «Виклик» та художніми фільмами «Єсенін», «Ненавмисна радість», «Туди, де живе щастя», «Пушкін. Остання дуель». Про свою роботу в серіалі „Тетянин день” актриса говорить:

– Початок тривалого проекту – це завжди нелегко. Кожен знімальний майданчик існує по-різному: специфіка, організація, взаємини усюди свої. Тут – кіновиробництво, велике, постійно вируюче життя. Зі мною працюють чудові люди. Ось, наприклад, з Наташею Рудовою (Тетяна Баринова) ми познайомилися зовсім нещодавно, але легко і швидко здружилися. Вона дуже відкрита людина, мені з нею комфортно. І хоча ситуація, яку ми з нею граємо, дуже непроста, я думаю, життя влаштоване так, що все завжди стає на свої місця.

Анна Снаткіна говорить, що хоч і вносить в образ Тетяни деякі свої риси, втім, сама вона не настільки наївна і довірлива, як її героїня.

– Я розумію, що в житті не може бути такого, а вона —ні. Напевне, в цьому і помилка Тані. Я б на її місці була б набагато акуратнішою й обережнішою і не довіряла б людям наосліп.

Для зйомок у серіалі «Тетянин день» актриса декілька місяців провела у в’язниці, щоб відчути всю важкість ситуації, в якій опинилася її героїня. Причому, це була її власна ініціатива. До речі, їй і раніше доводилося побувати у в’язниці, коли знімалася у фільмі «Боєць». А коли Анна грала в картині «Я не повернуся», де її героїня була хвора на важку форму епілепсії, вона неодноразово їздила в лікарні — щоб стати ближчою до свого образу.

І ще одна цікава деталь з біографії Анни – вона була переможницею російської версії телепроекту „Танці з зірками”. І це не дивно, адже довгий час вона займалася спортом, але покинула кар’єру гімнастки заради акторської діяльності, про яку мріяла з дитинства.

Тетяна Баринова – ось хто з персонажів повністю відповідає своєму прізвищу: іншу таку любительку нічого не робити, але безперечну професіоналку у сфері відпочинку, напевне, уже не знайти. Її у серіалі грає Наталія Рудова, яка знімалася у телесеріалах «Примадонна», «Віола Тараканова», «Хто в домі господар?», «Спогади Сталіна», «Шляховики».

– Моя героїня не бездушна негідниця. Вона, як кожна жінка, хоче кохання. Їй просто не повезло: вона полюбила нареченого своєї подруги і бореться за нього, як може. Я вважаю, що у мене дуже цікава і багатогранна роль. Разом із тим, знаю, що ніколи не чинитиму, як моя Тетяна, тому що дуже люблю своїх подруг. У мене є сформована думка з цього приводу: така поведінка недопустима, тому що чоловіки не гідні того, щоб псувати дружбу через них. Мій головний партнер на майданчику – Кирило Сафонов – дуже приваблива людина, яка уміє вмить справляти на людей враження. Я зрозуміла це ще на пробах. Але закохатися в нього не боюся, тому що вже закохана, – зазначила в одному із інтерв’ю Наталія Рудова.

Роль серцеїда Сергія Никифорова дісталася актору Кирилу Сафонову. Він відомий глядачам за телевізійними ролями у стрічках «Пил», «Вечір врятованих», «Птахові все одно», «Під знаком «Венус», «Напівросійська історія», «Погане дівча», «Чемпіонка», а також за театральними роботами – «Діти Ванюшиних», «Собачий вальс», «Дванадцята ніч», «Майстер і Маргарита».

До свого героя з серіалу „Тетянин день” актор ставиться досить позитивно:

– На мій погляд, Сергій чудова людина, а сам серіал – приголомшлива історія кохання. Він не негідник, але й не герой. Він просто закоханий чоловік. Якби я опинився на його місці, не знаю, кому б віддав перевагу. Можливо, вибрав би обох Тетян. Дон Жуан любив усіх своїх жінок, тому вони відповідали йому взаємністю. А якщо чесно, особисто мені хотілося б зустріти в житті ту одну-єдину.

Цікаві факти

Прототип російського телесеріалу «Тетянин день» – «La Guerra de las Rosas» («Війна троянд») вийшов на екрани в Колумбії у 1999 році і був головним конкурентом знаменитого «Yo soy Betty, la fea» («Не народись вродливою»). «La Guerra de las Rosas» успішно йшов у всіх країнах Латинської Америки протягом семи років, а згодом його купила компанія «Fox» для адаптації і показу у всьому світі.

Кастинг проекту «Тетянин день» почався 12 жовтня 2006 року, за цей час первинний кастинг пройшло 339 людей. Одним із найперших у проекті з’явився актор Кирило Сафонов. Варто зауважити, що в пробах на роль Сергія Никифорова брало участь 49 акторів, у пробах на роль Тетяни Баринової – 40 чоловік, Тетяни Разбежкіної – 45 (Анна Снаткіна була 37), Віри Разбежкіної – 13, Тамари Рибкіної – 15, Олега Баринова – 16.

За час зйомок група (185 чоловік) з’їла 5 000 обідів і випила 20000 склянок чаю і кави. Знімальна група складається переважно з Левів (і за духом, і за знаком зодіаку). На одні лише сценарії і планування витратили три КАМАЗи (!!!) паперу. На зйомках мобільної групи на вул. Щепкіна одного разу були присутні п’ять полковників міліції одночасно. В серіалі зіграли три собаки «з добрими очима» (на зйомках жодна не постраждала), в собачому ж кастингу брали участь 12 лабрадорів, сенбернарів і дворняг.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору