Рівне:

Створення та просування сайтів

Івано-франківські правоохоронці затримали кривдника неповнолітніх

Івано-Франківська область 17-сер, 2010, 09:189 Lobanovskiy 778
Ним виявився 22-річний мешканець обласного центру. Як на сьогодні відомо, молодик щонайменше двічі грабував підлітків. Зважаючи на різницю у віці, франківцю виявилося достатньо погрозами залякати значно молодших від себе дітей та безперешкодно отримати бажане.

Підозрюваного у вчиненні грабунку працівники івано-франківської міліції затримали через півгодини після того, як до правоохоронців за допомогою звернулася мати пограбованої дівчинки. Вона повідомила, що у дворі багатоповерхівки зловмисник зажадав у її 12-річної доньки грошей. Згодом виявилося, що він випадково почув, як дівчинка похвалилася перед подругами грошима, які їй подарували напередодні з нагоди Дня народження. Спочатку жінка спробувала самотужки розшукати доньчиного кривдника, але невдовзі зрозуміла марність своїх намагань і зателефонувала до міліції. Міліціонери патрульної служби оперативно відреагували на це звернення, відтак на сусідній вулиці затримали підозрюваного, у якого вилучили щойно відібраних у неповнолітньої 100 гривень.
Надалі з’ясувалося, що ця ж особа причетна до ще одного грабунку. Місяць тому франківець із застосуванням погроз фізичного насильства відкрито заволодів масивною золотою прикрасою у формі зображення знаку зодіаку, що належала 16-річному хлопцеві. Водночас міліція не виключає, що затриманий може бути причетний до інших подій кримінального характеру. Прикметно, що свого часу він уже побував на лаві підсудних за вчинення крадіжки. Того разу молодому франківцю обрано покарання, не пов’язане з позбавленням волі. Очевидно, що таку поблажливість він не зумів належно оцінити, однак тепер, найімовірніше, за вчинені грабунки таки доведеться спробувати «принад» ув’язнення.


Зорина Кречко, СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору