Рівне:

Створення та просування сайтів

Тернопільські міліціонери вилучили 26 тисяч пляшок фальшивої горілки

Тернопільська область 17-сер, 2010, 09:249 Lobanovskiy 811
Працівники служби боротьби з економічною злочинністю Тернопільського міськвідділу міліції спільно з працівниками Державтоінспекції зупинили вантажівку, у якій перевозили алкогольну продукцію сумнівного походження. Транспортом керував 40-річний житель Херсона, а експедитором був 23-річний уродженець Рівненщини. Чоловіки пояснили міліціонерам, що завантажили фуру на одному з спиртозаводів Рівненської області, а пунктом призначення товару мало стати місто Івано-Франківськ.
У бортовому тентовому причепі оперативники виявили двадцять шість тисяч пляшок горілки з наклеєними етикетками. Навіть поверхневий огляд товару уже викликав сумнівність його якості, та й з документами, наданими водієм та експедитором, теж було не все гаразд.
Підозри оперативників згодом підтвердили експерти. Згідно висновку спеціаліста «рідини у пляшках – є водно-спиртовими сумішами, які за фізико-хімічними показниками – повнотою наливу та міцністю не відповідають вимогам діючого державного стандарту». Окрім цього, ознаки підробки мають і марки акцизного збору. На градуснику міцність спиртного сягала відмітки 36.
За цим фактом слідчі Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ порушили кримінальну справу. Проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місця виробництва фальсифікованої продукції та каналів її збуту.

Петро Колісник, ВЗГ УМВС України в Тернопільській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору