Рівне:

Створення та просування сайтів

Чоловік, який напав на таксиста, повісився

Кримінал 21-чер, 2007, 20:409 prov 1 282
У минулому номері ми повідомляли, що житель Гощанського району на автовокзалі підійшов до таксиста і попросив, щоб той завіз його до села Синів. Зійшлися на ціні й відправилися в дорогу. Коли водій зупинився на світлофорі на перехресті Київ-Чоп і Рівне-Городище, який у народі називають чорним, пасажир накинув такситу на шию свій пасок та почав його душити.

Тоді водію вдалося дати відпір нападнику й не дати затягнути на шиї петлю. Він залишився живим. А 25-літнього Юрія забрали співробітники міліції. Затриманого відпустили з Рівненського райвідділу міліції в той же день. Правоохоронці так і не визначились, яке саме порушення інкримінувати затриманому, бо таксист залишився живим, його автомобіль нападник теж не викрав і навіть не пошкодив.

Тож, повернувшись додому, Юрій нічого про пригоду рідним не розповів. Та й родичі ніби й не помітили змін, що сталися з хлопцем. Але, вочевидь, муки сумління не дали Юрію жити спокійно і чоловік вирішив піти з життя. Через кілька діб після скоєного рідні невдалого злочинця знайшли його в зашморгу в хліві.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору