Рівне:

Створення та просування сайтів

Таксист – робота небезпечна

Кримінал 14-чер, 2007, 21:079 prov 1 615
Рівняни ще довго пам’ятають про вбивство водія таксі, яке сталося на початку 2007 року. Тоді від рук вбивці загинув 57-річний Сергій С., який погодився від автовокзалу підвезти до міста Славути, молодого чоловіка. Але, приїхавши до пункту призначення, і, не маючи грошей, щоб розплатитися за неблизьку дорогу, порядний сім’янин перетворився на звіра та жорстоко позбавив життя таксиста за допомогою ножа...

Історія, яка трапилася в понеділок, теж могла закінчитися трагедією, якби на допомогу водію не поспішили випадкові свідки злочину...

29-річний Юрій, як бувало не раз, виїхав на „заробітки” вранці в понеділок. Коли надворі не ніч, то не задумуєшся над тим, що випадковий пасажир чи пасажири наважаться на злочин. Але цього разу все сталося по-іншому й грабіжник вирішив не чекати ночі, а піти на „справу” саме вранці. У районі автовокзалу перебуває завжди не один десяток автомобілів таксі, але 25-річний житель Гощанського району вибрав саме свого тезко на „Ауді”. Вбивця-невдаха попросив підвезти його до села Синів, що в Гощанському районі. Обговоривши ціну, Юрій-таксист погодився доставити молодика до потрібного йому пункту призначення. Злочинець сів на заднє сидіння автомобіля й сказав, що можна вирушати. Навіть не підозрюючи, що в Юрія-рецидивіста вже визрів свій план подорожі, таксист рушив до Синева.

Як повідомили з прес-служби ВДАІ області, виїхавши за межі міста, німецька іномарка зупинилася на червоне світло перед світлофором. Саме в цю хвилину й почав діяти житель Гощанського району. Він миттєво накинув на таксиста пасок і почав зі всієї сили затягувати петлю на шиї. Та все ж таки сили в нападника забракло й водій зумів вирватися із зашморгу. На щастя, свідками цієї пригоди стали троє чоловіків, які, побачивши, що відбувається, кинулися на допомогу потерпілому. Чоловіки зуміли затримати невдаху, добряче надававши стусанів горе-вбивці.

Злочинця передали правоохоронцям і він наразі перебуває під вартою. І навряд чи йому вдасться в найближчий час покинути стіни в’язниці. Там і буде чекати вироку суду молодий чоловік, який міг би спокійно заробляти гроші легальним чином. Юрій-таксист же, який, якщо так можна сказати, ще легко відбувся, після такої пригоди навряд чи буде довіряти першому ліпшому пасажиру.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору