Рівне:

Створення та просування сайтів

У Ковелі, що на Волині, на таксиста напали його неодноразово судимі знайомі

Волинська область 10-бер, 2010, 10:299 prov 1 060
У місті залізничників трапився напад на таксиста, якого намагалися задушити, щоб відібрати гроші та автомобіль.

У Ковелі посеред ночі розгорнувся справжнісінький бойовий екшн, який мало не обернувся трагедією для 53-річного Станіслава, однак уберегтися йому допомогли щасливий випадок та працівники УДАІ УМВС у Волинській області.

Потерпілий розповів, що тієї ночі оператор, як завжди, передала йому виклик, і він виїхав на вулицю Лисенка. Там на Станіслава чекало двоє чоловіків, один з яких виявився знайомим таксиста.

Клієнти відразу сіли до машини – один молодик на переднє пасажирське сидіння, а інший відразу за водієм. Не встигла машина зрушити з місця, як на шию таксиста зловмисник, що сидів позаду, накинув шнурівку та почав душити Станіслава.

Але чоловікові пощастило, що товариш зловмисника не рухався та не допомагав чинити насильство, тому потерпілий скористався вдалим моментом й вискочив з автівки. Якраз у цей момент поблизу проїжджав патруль ДПС. Станіслав відразу підбіг до працівників ДАІ, які організували погоню за зловмисниками.

Інспектор взводу супроводу УДАІ УМВС України у Волинській області Ігор Поліщук розповів, що того вечора вони з колегами здійснювали патрулювання у місті Ковелі. Коли до них підбіг переляканий громадянин, міліціонери відразу зорієнтувалися та, не вагаючись, кинулись наздоганяти злочинців. За лічені секунди двох чоловіків було затримано та доставлено до Ковельського міськвідділу УМВС.

Станіслав свою нічну пригоду називає другим народженням. Він дякує долі, що обставини склалися саме так, адже добре розуміє: міг взагалі загинути. Таксистом чоловік працює вже 20 років, тому добре знає, як інколи поводяться з водіями невдячні клієнти. Протягом його професійної кар’єри у місті від рук зловмисників померло вже 6 таксистів.

Згодом правоохоронці з’ясували, що чоловіки були неодноразово судимі та шукали легких грошей. Між іншим, на момент скоєння злочину таксист мав лише 600 гривень. Перший заступник начальника Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Сергій Чижевич розповів, що 21-річний Олександр та 34-річний Олексій є жителями міста Ковеля. Напередодні чоловіки розпивали спиртні напої, які додали ще більшого азарту для скоєння злочину. Наразі в ізоляторі тимчасового тримання перебуває лише Олександр, стосовно якого порушено кримінальну справу за ст. 186 (грабіж) КК України. Зважаючи на те, що Олексій активної участі у нападі не брав у справі він виступатиме як свідок.



Ірина Новосад,

ВЗГ УМВС України

у Волинській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору