Рівне:

Створення та просування сайтів

Правоохоронці Волині врятували іноземцю життя

Волинська область 17-вер, 2012, 10:029 prov 1 025
Нещодавно волинські правоохоронці затримали зловмисників, які «вибивали» гроші у 70-річного іноземця. Врятували чоловіка міліціонери, котрі здійснювали патрулювання вулиць міста.
Співробітники Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області помітили обабіч дороги автомобіль «Ауді» з іноземними номерними знаками. У машині зауважили метушню. Коли підійшли ближче до транспортного засобу, водій вискочив із автівки і почав утікати. В автомобілі залишилося ще двоє чоловіків і зв’язаний потерпілий, який знаходився між ними на задньому сидінні.
Згодом з’ясувалося: спритники вирішили відібрати в іноземного гостя гроші. З цією метою 44-річний мешканець міста Рожище, 46-річний житель обласного центру, (особа третього встановлюється) власним автомобілем приїхали в одне із сіл Ківерцівського району, де перебував іноземець.
Відразу чоловіки кинулися бити закордонного гостя, після чого зв’язали і його ж машиною вивезли за межі населеного пункту. Однак на цьому пригоди не закінчилися. Приїхавши до піщаного кар’єру, спритники знову накинулися на потерпілого, вимагаючи гроші.
У результаті таких тортур чоловіки «заробили» 1000 гривень та 100 євро. Правда, витратити їх на власні потреби не вдалося, адже потрапили до рук правоохоронців. Потерпілий же з тілесними ушкодженнями опинився у лікарні.
Наразі підозрювані затримані та знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. За даним фактом порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 187 (Розбій) та ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України. Триває слідство.
СЗГ УМВС України
у Волинській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору