Рівне:

Створення та просування сайтів

НЕ ЗМІГШИ ВІДКРИТИ ВИКРАДЕНІ СЕЙФИ, ЗЛОДІЇ ЗДАЛИ ЇХ НА МЕТАЛОБРУХТ

Кримінал 02-сер, 2012, 18:079 prov 1 291
Подія трапилася на Волині. За здані на металобрухт два сейфи зловмисники отримали трохи більше 500 гривень. Чоловікам загрожує до 6 років позбавлення волі.
Про крадіжку сейфів у Любомльський РВ обласного УМВС повідомив директор обікраденої установи. Правоохоронцям вдалося встановити особи зловмисників «за гарячими слідами». Ними виявилися двоє 35-річних місцевих жителів.
– Підприємство зараз практично не функціонує, – розповів старший слідчий майор міліції Володимир Гуд. – Про це підозрювані добре знали. Тому, дочекавшись закінчення робочого дня, вони зламали замок на воротах і опинилися на території підприємства. Потім шляхом відтискання вхідних дверей адміністративного корпусу проникли в приміщення, звідки винесли два металеві сейфи. В одному з них було 573 гривні, в іншому – електроінструменти.
Утім спритники так і не зуміли відкрити вкрадені металеві сховища. Чоловікам не залишалося нічого, окрім як здати викрадені речі на металобрухт. Таким чином вони виручили 530 гривень. Однак скористатися здобутими злочинним шляхом коштами товаришам не вдалося, адже їх затримали працівники міліції.
Нині за даним фактом порушена кримінальна справа за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Підозрювані затримані згідно зі ст. 115 КПК України і перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Тривають слідчі дії. Чоловікам загрожує до 6 років позбавлення волі.

УЗГ МВС України
(за матеріалами СЗГ УМВС України
у Волинській області)
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору