Рівне:

Створення та просування сайтів

В Івано-Франківській області міліціонери затримали крадіїв завдяки небайдужості громадян

Івано-Франківська область 04-гру, 2011, 14:209 prov 1 228
Зловмисники вивозили вкрадений зі складу метал на саморобному візку.
У селищі Отинії Коломийського району Івано-Франківщини двоє дільничних інспекторів міліції затримали осіб, які небезпідставно будуть підозрюватися у вчиненні крадіжки зі складського приміщення підприємства, розташованого в цьому населеному пункті.
За словами начальника Отинійського відділення міліції Ігоря Хруставчука, наприкінці листопада хтось з місцевих мешканців зателефонував йому на мобільний телефон і повідомив про те, що на вулиці Лазо двоє чоловіків перевозять викрадені металеві предмети. Дільничні інспектори відразу виїхали туди і дійсно помітили двох осіб із саморобним візком, завантаженим металом.
У відділенні міліції молоді люди намагалися пояснювати, начебто підібрали нічийний металобрухт. Насправді, як уже з’ясовано, металеві предмети були викрадені зі складського приміщення, зачиненого на замок. Зірвавши його, зловмисники проникли всередину складу, винесли з нього «все, що найважче», а під ранок намагалися непомітно перевезти викрадене додому.
Наразі вирішується питання про притягнення затриманих осіб до кримінальної відповідальності за вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно із санкціями цієї статті, 25-річному і 23-річному чоловікам загрожує ув’язнення на строк від 3 до 6 років.


СЗГ УМВС України
в Івано-Франківській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору