Рівне:

Створення та просування сайтів

У нападі на працівників АЗС на Волині підозрюється працівник прикордонної служби

Волинська область 09-лют, 2010, 08:329 Lobanovskiy 843
В смт. Любешів, що на Волині, було поранено двох працівників АЗС. Одного – смертельно...
7 лютого цього року о 20:30 до чергової частини УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення про те, що в смт. Любешів невідомий завдав смертельне поранення з автоматичної вогнепальної зброї 48-річному працівникові АЗС, а також поранив у голову його 40-річного колегу.
Виявилося, що оператори автозаправної станції саме зробили технічну перерву: один чоловік здавав зміну, а інший мав розпочати своє чергування. В цей момент до АЗС під’їхав потенційний клієнт, котрий наполегливо просив заправити його автомобіль, однак заправники пояснили чоловікові, що потрібно зачекати. Чекати чоловік не схотів і зателефонував своєму товаришеві, який через декілька хвилин вже був на АЗС.
Розлючений товариш, як тільки приїхав на місце події, зчинив конфлікт. Однак заправники не поступалися, тоді зловмисник довго не зволікав, узяв вогнепальну зброю – і почав стріляти у беззахисних операторів АЗС. Потім сів у свій джип та поїхав геть.
Працівники міліції затримали порушника відразу „за гарячими слідами”. У скоєнні цього злочину підозрюється працівник прикордонної служби.
Наразі за цим фактом проводиться розслідування. Матеріали справи працівники ОВС передали до військової прокуратури.


Ірина Новосад

ВЗГ УМВС України у Волинській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору