Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франівщині затримано підозрюваного у скоєнні злочину шестирічної давнини

Івано-Франківська область 12-січ, 2010, 08:149 Lobanovskiy 841
Працівники рожнятівської міліції напередодні за підозрою у вчиненні тяжкого злочину затримали особу, котрій тривалий час вдавалося уникати відповідальності за скоєне. Йдеться про заподіяння одному з місцевих мешканців тяжких тілесних ушкоджень, що ледь не призвели до його загибелі.

Навесні 2004 року у Рожнятівський райвідділ міліції надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що на лікування з колотими ранами грудної клітки доставлено 25-річного чоловіка. Як виявилося, зловмисник заподіяв поранення потерпілому шилом, яке правоохоронці згодом вилучили з місця події. Утім встановити особу підозрюваного, а відтак і затримати його, тоді не вдалося. Та робота щодо розкриття цього злочину не припинялася. Торік правоохоронці отримали грунтовні підстави запідозрити у його скоєнні 34-річного місцевого жителя. Однак чоловік, усвідомлюючи, що за вчинене ним все ж доведеться відповідати, спробував відтермінувати цей момент своїм переховуванням від працівників міліції. На початку січня співробітники райвідділу довідалися, що підозрюваний перебуває у своєму рідному селі, тож оперативно спланували його затримання.

Наразі фігурант порушеної ще раніше кримінальної справи перебуває під вартою. Слідству належить з’ясувати усі подробиці подій майже шестирічної давнини за його участі.
Зорина Кречко, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору