Рівне:

Створення та просування сайтів

Вперед, у вищу лігу

Спорт 26-кві, 2007, 18:359 prov 1 257
Вже у дебюті поєдинку Богдан Савчук вивів господарів вперед. Проте майже відразу житомиряни зрівняли рахунок. На десятій хвилині Павло Дармовіс втілив перевагу рівнян у гол. За три хвилини ”Контингент” вирівнює становище. Проте відразу Вадим Басюк відновлює перевагу. Наприкінці першого тайму Павло Дармовіс збільшив перевагу до двох м’ячів. До завершення поєдинку господарі не дозволяли ”Контингенту” зменшити різницю у рахунку.

Майже відразу після перерви житомиряни зменшили відставання до голу. Пішла гра нервів. Вони виявилися стійкішими у молодих футболістів Рівного. Чим менше часу залишалося до завершення поєдинку, тим нервовішою ставала атмосфера. Розрядили її футболісти... ”Контингента” та Павло Дармовіс. Рівнянин, який був найкращим в складі МФК ”Рівне”, відзначився втретє. Його гол вселив впевненість у партнерів і похитнув її у суперника. А чим ще можна пояснити два нереалізованих десятиметрових ударів (обидва рази м’яч йшов набагато вище воріт) у виконанні житомирян? Фінальний свисток потонув у вирі радості футболістів Рівного та їх вболівальників.

Результати інших ігор: “Локомотив” — “Іллічівець-МТП-Старт” — 10:2, “Кардинал” — “Планета-Міст” — 3:2, “НУХТ” — “Меркурій-ЧТЕІ” — 0:3.

У фінальній частині турніру, крім трьох харківських команд із Східної зони, гратимуть три кращі команди Західної зони: “Локомотив” (перше місце — 35 очок), “Планета-Міст” (27 очок), МФК “Рівне” (26).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору