Рівне:

Створення та просування сайтів

На планету моста не навели

Спорт 29-бер, 2007, 20:449 prov 1 354
Футболісти ”Планети-Міст” повністю переграли рівнян у першому таймі. На п’ять м’ячів киян (голи у ворота рівнян влітали на 4, 11, 13, 18, 20 хвилинах) підопічні Юрія Баховського відповіли лише одним. На 16 хвилині відзначився Вадим Жак. Після перерви МФК ”Рівне” заграв активніше, що позначилося на результаті. Наслідком цієї активності стало два м’ячі, які провели гості (на 24 хвилині відзначився Володимир Сондак, а на 28 дубль оформив Вадим Жак). Аби врятувати матч, рівняни поміняли воротаря польовим гравцем. На жаль, це призвело до пропущеного м’яча. Фінальний свисток зафіксував поразку МФК ”Рівне” — 3:6.

Результати решти ігор: ”Іллічівець-МТП-Старт” — ”Каменяр” (Дрогобич) — 4:10, ”Кардинал” (Львів) — ”НУХТ” — +:-, ”Меркурій-ЧТЕІ” (Чернівці) — ”Контингент” (Житомир) — 2:8.

У турнірній таблиці впевнено лідирує одеський ”Локомотив” — 28 очок. На другому ”Планета-Міст” — 23 очок. По 19 у ”Контингента” та ”Меркурія”. Лише на п’ятому місці МФК ”Рівне” — 17 очок та гра в запасі. Свій наступний матч наша команда проведе вдома 31 березня проти іллічівського клубу ”Іллічівець-МТП-Старт”. Наш суперник посідає восьму сходинку турнірної таблиці — 8 очок. У першому колі на виїзді команди розійшлися миром — 2:2.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору