Рівне:

Створення та просування сайтів

КОЛЯДКИ У СЕСІЙНІЙ ЗАЛІ

Україна і світ 12-січ, 2006, 09:489 prov 927
Чергове засідання тридцятої сесії обласної ради розпочалося з … колядок. Але колядували не самі депутати, яких зібралося на засідання аж 47 чоловік, а самодіяльний колектив, який запросили керівники обласної ради.
Після виконання різдвяних пісень та “збору” наколядованих грошей у депутатів виступаючі залишили залу засідань, і лише тоді розпочалася сесія. Основним питанням, яке розглядалося, було утворення обласної територіальної виборчої комісії. В залі були присутні представники 22 політичних партій та блоків. Кількість же членів виборчої комісії могла складатися лише з 15 чоловік. Тож голова обласної ради Роман Василишин запропонував провести жеребкування, за яким представникам семи політичних партій доведеться вибути із “боротьби” за місце у списку членів обласної виборчої комісії. Після довгої процедури голосування визначили “щасливчиків” та “невдах”. Не повезло партіям Трудова Україна, Третя сила, Республіканська християнська партія та найбільше, напевне, Партії Регіонів, представник якої витяг номер 21, що не дало регіоналам змоги бути у списку “обраних”. А найбільше, якщо так можна сказати , пофортунило представнику Партії захисників Вітчизни Едуарду Дроздіку, якого жереб обрав головою обласної територіальної виборчої комісії. Його заступником буде член НСНУ – Наталія Гуменюк. Також не залишився без керівних посад блок політичних партій Юлії Тимошенко, член якої, Федір Кравченя, став секретарем в Едуарда Дроздіка.
Тож, з початку цього тижня новосформована обласна територіальна виборча комісія приступає до своїх прямих обов»язків. У кінці сесії Роман Василишин побажав новоствореному колективу чесно та плідно працювати в ім»я українського народу.
Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору