Рівне:

Створення та просування сайтів

МЕЛОДІЯ – КЛЬОВА Не завжди кльов, але завжди Мелодія

Спорт 11-сер, 2005, 16:349 prov 1 180
Ви обожнюєте рибу? Сподіваюсь, ви обожнюєте рибу так, як учасники корпоративних змагань із рибної ловлі, які відбулися на ставку селища Посягва Гощанського району. Не злякало їх ніщо – ні похмура погода, ні злива і мала (в цей день...) щільність риби на душу учасників змагань... Але об’єднала їх не відсутність риби (у цей день!), а тепла, дружня атмосфера, справедливе суддівство (головний суддя – директор магазину “Сапсан” Олександр Смоляр), чітка організація корпоративного заходу, смачна їжа і красива спільна Пісня – єдина Мелодія!
За підсумками проведених корпоративних змагань серед 22 учасників приз за перше місце отримав представник магазину “Сапсан” Іван Щевич, який набрав 1255 балів (1,2 кг і 55 рибин). Другий приз отримав журналіст “Рівне вечірнє” Богдан Дем’янчук – 926 балів (920 г і 6 рибин). До речі, Богдан став автором найбільшого улову за вагою – його карась “потягнув” на 480 г. Третім призером рибних змагань “Мелодія” – “Кльова” став працівник фірми “Агроресурс” Анатолій Макітрук – 774 бали (760 г і 14 рибин).
Спеціальний приз від Телерадіокомпанії “Ритм” отримав заступник керуючого банком “Аваль” Анатолій Кирилюк. Спеціальний приз від газети “Ярмарок оголошень” отримали приватний підприємець С.Мельник та співробітник фірми “Аналог” І.Цьось.
Від “Домової служби” спеціальну відзнаку “Найоптимістичнішому та веселому спортсмену” вручили виконавчому директору ТРК “Ритм” Володимиру Тарасову.
Організатори корпоративного свята “Мелодія” – “Кльова”: Телерадіокомпанія “Ритм”, об’єднання рибалок-любителів “Посягва” та Продюсерський центр “АртЕрія” дякують за допомогу в проведені, магазину “Сапсан”, центру дозвілля “Холідей”, Бюро Март, приватному підприємцю Мельнику С.Б., Торговим маркам “Справжній продукт” та “Рівень”, рівненському тижневику “VІP”, газетам “Ярмарок оголошень”, “Рівне ракурс”, “Об’ява”, радіо “ХІТ FM” та радіо “Мелодія”.
Свято настільки всім сподобалось, що було прийняте рішення про традиційне його проведення! Всі бажаючі порибалити та відпочити – слідкуйте за рекламою!
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору