Рівне:

Створення та просування сайтів

ПРАВООХОРОНЦІ ЗАТРИМАЛИ 26-РІЧНОГО ЛЬВІВ'ЯНИНА, ЯКИЙ СКОЇВ НАПАД НА ВІДДІЛЕННЯ БАНКУ

Львівська область 24-сер, 2012, 15:199 prov 917
У Львові на номер 102 надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік спробував пограбувати відділення банку, розташованого на вулиці Зеленій.
На місце події прибула слідчо-оперативна група. Працівники банку розповіли, що чоловік цілий день був у їхньому відділенні. Впродовж дня невідомий цікавився питаннями щодо кредитів і депозитів.
«Близько 15.00 години ми запитали у чоловіка, на що він чекає. На це відвідувач відповів, що йому мають привезти довідку і він буде оформляти депозит», - розповіла працівник банку.
Через кілька хвилин зловмисник підійшов до касирки та приставив їй ніж до шиї. При цьому він наказав жінці віддати усі гроші. Касирка почала кричати, а інші працівники фінустанови вибігли на вулицю - закликали на допомогу.
«До банку зайшов перехожий, він узяв крісло і сказав нападнику кинути ніж», - каже працівниця банку.
До приміщення також прийшов охоронець зі сусіднього магазину, а за кілька хвилин там вже були працівники Личаківського райвідділу міліції.
«Грабіжника затримали. Зараз проводяться слідчі дії, вирішується питання про порушення кримінальної справи», - розповів Павло Гарасим, перший заступник начальника ЛМУ ГУМВС України у Львівській області.
Зловмисник розповів правоохоронцям, що скоїв напад на банк заради своєї матері, яка лежить у лікарні.
ВЗГ ГУМВС України
у Львівській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору