Рівне:

Створення та просування сайтів

Романтика в повсякденному житті

Я + Ти 02-вер, 2010, 15:319 Lobanovskiy 4 563
Як часто ми, жінки, дорікаємо чоловікам у відсутності уваги і приємних дрібниць! А, може, варто іноді потішити коханого маленькими романтичними сюрпризами? Жіноча фантазія безмежна. Вона завжди наповнює цей світ затишком і теплом. Давайте спробуємо застосувати деякі хитрощі для внесення свіжості і новизни у стосунки.

Спосіб перший.
Пелюстки троянд
Як можна використовувати пелюстки троянд у повсякденному житті? Велика частина вашої квіткової здобичі повинна піти на прикрасу власного ложа. В одного китайського імператора довгий час була всього одна улюблена наложниця. Яким же чином хитрій дівчині вдавалося залишатися в серці мудрого правителя Піднебесної? Дуже просто! Щодня з усіх кращих садів в її спальню доставляли живі квіти. Вся кімната для плотських утіх була прикрашена пелюстками і букетами.
Чи то квіти здійснювали стимулюючий ефект, чи просто пахли і створювали романтичний настрій у владики, пробуджуючи до дівчини ніжні почуття, та зараз це встановити все-одно неможливо. І імператор, і його коханка померли декілька століть тому. А здогади і гіпотези сучасників ніхто не може підтвердити чи спростувати. Використовуй цей спосіб хоча б раз на місяць! Головне - він працює. Спасибі нашій китайській попередниці за таке відкриття!
Спосіб другий.
Аромат
Щоб створити приємний аромат, можна використовувати декілька простих прийомів. Як зробити так, щоб улюблені парфуми надовго заповнили своїм ароматом приміщення? Потрібно крапнути їх на електричну лампочку, а потім ввімкнути світло. Чудовий запах одразу ж додасть цікаві нотки повітрю в кімнаті.
Не варто забувати про звичні пахощі. Це спеціальні палички, зроблені з особливих трав. Їх потрібно підпалювати. Тліючи, вони виділяють різні аромати. Таких паличок безліч. Не слід скупитися при їх виборі, купуйте тільки натуральні! Немає в синтетиці ні користі для здоров’я, ні романтики.
Крім паличок можна використовувати ароматизовану свічку, або ефірну олію. Перш ніж застосовувати будь-який аромат, потрібно переконатися, що він не викликає алергію.
Спосіб третій.
Композиція із свічок та квітів
Наповніть блюдце водою, опустіть на поверхню декілька пелюсток або невеликих квітів зі зрізаним стеблом. Доповніть композицію маленькими плаваючими свічками. Щоправда, горять вони недовго, тому запалювити їх слід при необхідності.
Спосіб четвертий.
Інтер’єр як
освідчення в коханні
Вранці прокиньтеся на півгодини раніше, ніж кохана людина. Вам знадобиться помада і набір офісного паперу з клеючим краєм. На дзеркалах напишіть “я тебе кохаю”, намалюйте сердечко. Тією ж самою картинкою прикрасьте кожен листочок офісного паперу і починайте обклеювати квартиру в довільному порядку. Нехай відверті листочки опиняться в цукерниці, усередині холодильника на продуктах, на електричному чайнику. Чим більше, тим краще. Любові забагато не буває.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору