Рівне:

Створення та просування сайтів

В Івано-Франківську міліціонери затримали викрадачів комунального майна

Івано-Франківська область 03-вер, 2010, 09:359 Lobanovskiy 763
Наприкінці серпня працівники Івано-Франківського міськвідділу внутрішніх справ порушили кримінальну справу, у якій фігурують викрадачі комунального майна. Йдеться про зловмисників, котрі вчинили майже десяток крадіжок чавунних труб із каналізаційних систем у багатоповерхівках.
Як виявилося, двоє молодих жителів обласного центру уночі проникали до підвалів будинків у мікрорайоні Івано-Франківська, де й самі мешкали, та демонтували трубопроводи. Вдень вони за допомогою найманого перевізника вивозили викрадені частини труб, а відтак за безцінь здавали їх на пункти прийому металобрухту. Молодики діяли настільки зухвало, що у мешканців будинків навіть не закрадалися сумніви щодо того, що то працюють не робітники житлово-експлуатаційних організацій. Лише згодом, коли проявлялися наслідки несанкціонованого втручання в каналізаційну систему, ставало очевидним вчинення злочинів.
Отримавши упродовж нетривалого часу відразу декілька однакових за змістом повідомлень про викрадення труб, правоохоронці провели ретельну перевірку, а згодом з’ясували, що до кримінальних проявів причетні одні й ті ж особи. Відтак внаслідок реалізації спланованих оперативних заходів працівники івано-франківської міліції спіймали зловмисників. Наразі правоохоронці мотивовано доводять їх співучасть у вчиненні крадіжок комунальної власності з чотирьох будинків. Обох молодиків, віком 21 та 22 роки затримано. Примітно, що вони вже притягувалися до відповідальності за адміністративні правопорушення, цього разу щодо них порушені кримінальні справи за ознаками злочинів, передбачених ч.2 статті 185 Кримінального кодексу України.


Зорина Кречко, СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору