Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині затримали браконьєрів

Кримінал 09-вер, 2010, 10:059 Lobanovskiy 1 088
У Рівненській області в перші два дні офіційного початку сезону полювання на пернату дичину затримано 14 порушників правил полювання.


Працівники лісової охорони склали 10 адмінпротоколів на порушників, ще 4 – працівники Рівненської обласної організації Українського товариства мисливців та рибалок спільно з працівниками МВС.
4 вересня поблизу села Козин Дубенського району затримали 35-річного мешканця, який увечері з власної мисливської рушниці ТОЗ-34 вбив лебедя. На порушника склали адмінпротокол, зброю вилучили. Цю справу передали в райвідділ міліції для вирішення питання про відкриття кримінальної справи.
Ще однин випадок стався наступного дня в селі Стрільськ Сарненського району. На подвір’ї непрацюючої тваринницької ферми з мисливської рушниці застрелили лося. Аби замести сліди, зловмисники перевезли автомобілем тушку вбитої тварини до річки Случ та сховали у верболозі, щоб потім забрати. Браконьєрам доведеться відшкодувати збитки, сплативши штраф 20 тис. грн. Також вони нестимуть кримінальну відповідальність.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору