Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 14-чер, 2007, 21:059 prov 1 239
Подруга-злодійка

Працівники міліції встановили, що у березні цього року 34-річна львів’янка Анжела у своєї подруги, яка працює продавцем в одному з кіосків Рівного, з робочого місця поцупила 180 гривень. Тепер невідомо, чи будуть у подальшому товаришувати подруги, але зрозуміло одне: за свій вчинок Анжелі доведеться відповісти.



Двоє на одного

До Володимирецької районної лікарні з черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забійними травмами обличчя потрапив 47-річний житель селища Володимирець Володимир. Побили чоловіка неподалік місцевого молокозаводу двоє жителів цього районного центру — 47-річний Сергій та 41-річний Василь.



Жінки з ножами

Не зуміли щось поділити молодята з Дубровицького району. В результаті суперечки, 21-річна Ольга поранила в плече свого чоловіка-однолітка Василя. Із травмами молодого чоловіка доставили до Дубровицької ЦРЛ. Також вирішила провчити за допомогою ножа свого односельчанина Миколу жителька Сарненського району 23-річна Наталія. 33-річний чоловік теж звернувся по допомогу до медиків Сарненської ЦРЛ.



Продуктові магазини під прицілом

Невідомі грабіжники через вікно пробралися в магазин у селі Колесники Гощанського району. Злодії, які наразі розшукують, викрали з торговельного закладу продукти харчування. Наступної ночі зловмисники обікрали магазин у селі Великі Межиричі Корецького району. Крадії, розібравши стіну, поцупили спиртні напої та продукти харчування.



Підлітки-порушники

35-річна жителька обласного центру Віра поскаржилася до міліції на 17-річного сина Терентія. Хлопець із квартири виніс 5 000 гривень. Для чого — правоохоронці невдовзі з’ясують. А ось 16-річному рівнянину Романові чимось не сподобалася телефонна кабінка ВАТ „Укртелеком”, що на перехресті вулиць Міцкевича та Соборної обласного центру. Тож підліток вирішив розбити „ненависне” скло в телефонній кабінці. Та його бешкетування не пройшло безкарно. Хлопця затримали працівники міліції.



Смерть від електрики

9 червня о 13.30 нещастя сталося в сім’ї жителів села Грушвиці Рівненського району. Під час проведення господарських робіт від ураження електричним струмом помер 20-річний Олександр.



Двобій бабусь

У «чесному» бою на вулиці одного з сіл Костопільського району зійшлися дві Ганни — 58-річна та на рік молодша. Молодша жінка зазнала поразки. Потерпіла змушена була звернутися по допомогу до медиків.

За матеріалами ЦЗГ УМВС, ГУ МНС, ДАІ УМВС у Рівненській області сторінку ­підготував Олександр Шершень

Рівне
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору