Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 21-лип, 2005, 11:079 prov 1 333
Дочка поранила батька
28-річна Валентина К. поранила ножем свого батька. Внаслідок пригоди 58-річний чоловік з Рівненського району потрапив до центральної районної лікарні з різаною раною шиї та живота.

Б’ються жінки
41-річна мешканка Рівненського району побила свою 35-річну односельчанку. В результаті та опинилася в лікарні з черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забійними ранами голови.

На хлопців напав старий дід
Із проникаючим ножовим пораненням у реанімаційне відділення центральної міської лікарні потрапив 21-річний Роман Х., із різаною раною руки – вісімнадцятирічний Андрій М. За підозрою у скоєному затримано 76-річного Михайла П.

Переламав жінці щелепу
Чим не догодила 48-річному рівнянину Василю Щ. на вісімнадцять років молодша від нього супутниця життя, на разі можна тільки здогадуватися. Під час сімейної сварки чоловік переламав жінці щелепу.

Озброюємося
На квартирі у 28-річного рівнянина Юрія Л. правоохоронці знайшли магазин до автомата Калашникова та 7 патронів калібру 7,62 мм. А 57-річний житель Радивилова приберіг у господарстві саморобний пістолет, пристосований для стрільби патронами калібру 5, 6 мм та понад 20 патронів.

Місцевий Отелло
Ревнощі – річ страшна. 18-го липня жителі села Пісків що на Костопільщині були приголомшені жахливою трагедією, що відбулася посеред білого дня. 43-річний Василь К. застрелив свою дружину з обрізу пневматичної рушниці, а тоді вистрелив собі в голову.

Втопилися
У водоймищі Хрінниківського водосховища втопився 45-річний Олександр, житель Волинської області. У ставку села Федорівки Гощанського району – 21-річний Василь І., житель сусіднього села Курозвани.

Крадуть усе!
50-річний житель Корецького району викрав із будинку жительки Березнівського району 5 тисяч гривень. 41-річна мешканка Зарічного, маючи доступ до помешкання колишнього чоловіка й скориставшись його відсутністю, викрала 800 доларів США та меблі.
З незамкненого хліва мешканки Острозького району невідомі викрали корову.
=
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору