Рівне:

Створення та просування сайтів

Мешканці Рівного проти будівництва двоповерхового гаражного комплексу по вул. Черняка

Рівненська область 05-жов, 2010, 10:259 Lobanovskiy 1 184
У вівторок, 5 жовтня 2010 року, о 12.00 годині у дворі десятиповерхового будинку № 28 по вул. Черняка (біля супермаркету «NOVUS») відбудуться загальні збори мешканців даного будинку.
Зокрема, жильці обурені непогодженим з ними веденням будівництва двоповерхового гаражного комплексу на 28 автомобілів прямо у дворі будинку. Натомість раніше, перед продажем квартир, усім власникам квартир гарантували облаштувати у їх дворі дитячий майданчик та затишний сквер. Нині ж на цьому місці викопано котлован. Неодноразові звернення
На зустріч запрошено керівників міста, управління житлово-комунального господарства, депутатів міської ради та представників засобів масової інформації.

Ініціативна група мешканців будинку
Схожі новини
Коментарі - всього 5

Tina 05-жов, 23:45

Дана ситуація ще раз показує нам яскравий приклад корупційності і свавілля влади!!!!! Влада працює не для блага людей, а для поповнення власних карманів.

Tania 06-жов, 00:14

Щодо ситуації по вул.Черняка 28, то,по-перше, гаражі будуються не для мешканців будинку це однозначно, оскільки всі власники квартир абсолютно ПРОТИ цього будівництва. По-друге, генпланом це не передбачено. Після того як будинок здався в експлуатацію - через 2 дні почалося інтенсивне будівницво гаражів, про яке мешканці попереджені не були. Представник "Інтергалбуду" клявся що нічого про такі наміри міської влади і "Капіталінвесту" не знає. Але, як виявилось, там діє складна корупціцйна схема, в яку втягнуто і шановну міську владу, і "Інтергалбуд" і "Капіталінвест". Замість передбаченого в генплані дитячого майданчику і іншого благоустрою мешканці будинку будуть насолоджуватися гуркітом машин і дихати вихлопними газами. Подумали б про дітей хоча б!!!!! Стидоба і позор в першу чергу міському голові, який не пішов на зустріч людям та проігнорував всі звернення мешканців!!!!

Остап Справедливий 06-жов, 14:29

Я бачу цю проблему на користь мешканців зможете вирішити тільки суд.Я переконаний, що дана проблема додасть негативу ( в результаті втрату голосів) на місцевих виборах 31.10.2010 пану Хомку.ГАНЬБА!!!

Також хочу відмітити, репортаж на "Рівне-1" від 05.10.2010 щодо даної ситуації був пдлабузнецьким до зацікавлених осіб і не висвітлював правдоподібну інформацію.
Пане Данілов, а ви ж також приймаєте участь у виборах, а як же Ваші виборці, вони Вас зрозуміють?
Правда - вона і в Африці правда, хто з правдою той завжди переможе!

І в загалі, що в нас за країна, людей тримають за бидло, свою правоту довести не можливо, але Бог все бачить, і кожному буде по справах їхніх.
Бережи Нас Боже грішних.

Tina 06-жов, 21:57

Ви не підскажете де можна переглянути даний репортаж? На сайті телеканалу "Рівне-1" не можу знайти!!!!!
Люди в розпачі, але будуть відстоювати своє. Звичайно будівництво не припиниться, адже компанія, яка веде будівництво фінансує "де-кого" з міської влади на виборах. Тому мешканцям дали ясно зрозуміти, що нічого не зможуть їм зробити.Надати відповідні документи, які б підтверджували законне рішення про це будівництво відмовляються і їх як таких немає.Адже, як було сказано заступником мера, це будівництво передбачалося ще 10 років назад, коли складався проект даного кварталу. Проте хай знають, що це ще не кінець. Обуренню немає меж!!!!

Ось уривок з інтервю Хомка щодо цієї ситуації:
- У дворі будинку на вул.Черняка, 28 компанія «Капіталінвест» будує 28 дворівневих гаражів, прикриваючись будівництвом автостоянок для мешканців нашого будинку. Почали самі переплановувати територію та переносити газові труби, тож мешканці можуть залишитись без газу. Будівельники забирають прибудинкову територію, перетворюючи двір на суцільні гаражі.

- Будівництво цих гаражів передбачене генпланом спорудження будинку, він ще не повністю заселений. Територія під гаражі була передбачена, і перенесення труб - також. Місце там гарне, і для цих же людей і будується. А нарікання, я гадаю, спровоковані винятково недоброзичливцями цієї компанії, а не занепокоєнням мешканців.
Суперечать самі собі!!!!

Остап Справедливий 07-жов, 12:18

Даний репортаж відбувався в інформаційній програмі „Новини Рівного” 05.10.2010 о 18.45 год.А щодо пергляду відеоролику, то його на певно не має, я не знайшов.
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору