Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному - проти будівництва кафе

Рівненська область 12-кві, 2011, 12:439 prov 1 364
Сьогодні, у вівторок, 12 квітня 2011 року о 18.00 годині у дворі будинку по вулиці Відінська, 37 (неподалік кафе «Будівельник» та Автотранспортного технікуму) відбудуться збори жильців будинку з приводу недопущення будівництва двоповерхового кафе фактично у дворі даної будівлі на місці клумби.
Як наголосила мешканка даного будинку, член громадської Ради при облдержадміністрації, керівник громадської організації «Праведна країна» Ольга Симончук, ініціатором зібрання жильців саме на 18.00 був голова правління громадської організації “Асоціація працівників будівельної галузі м.Рівне та Рівненської області” Ігор Мічуда. Оскільки саме в цей час більшість людей ще на роботі, а в представників ЗМІ – кінець робочого дня.
– На наш заклик розібратися у конфлікті між нами та забудовниками одразу ж відгукнулися представники Української Народної Партії, ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода». Було б добре якби ще наші журналісти прийшли. Нехай люди побачать, яка тут в нас ганьба діється, – каже пані Симончук.

Ініціативна група мешканців будинку
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору