Рівне:

Створення та просування сайтів

Область готова до снігу

Актуально 11-лис, 2010, 12:259 Lobanovskiy 1 098
В цьому запевняє владу служба автодоріг в області. Як повідомили заступнику голови облдержадміністрації Володимиру Новаку, для обслуговування автошляхів вже підготовлено понад півтори сотні спецтехніки та зарезервовано майже 100 відсотків протиожеледних матеріалів.


Загалом, на підготовку до обслуговування автошляхів витратили 2 мільйони 325 тисяч гривень. За ці гроші на зиму заготовлено понад 4 тисячі тонн технічної солі (100 % від запланованого) та понад 16 тисяч кубометрів піску (88 % від плану).
Вздовж доріг державного значення нині функціонує 4 склади технічної солі. Підготовлено також 24 тимчасових майданчики для складування протиожеледних матеріалів.
На озброєнні в дорожників вже є понад півтори сотні щитів для захисту магістралей від заметів, втім, вони запевняють, що до початку зими їх буде більше.
Фахівці також відремонтували та підготували до роботи на дорогах Рівненщини 34 піскорозкидачі, 3 роторних снігоочищувачі, 44 одиниці навісного обладнання, 32 автогрейдери, 8 бульдозерів, 13 солерозподілювачів і 19 навантажувачів. Якщо ж власної техніки забракне, дорожникам готові підсобити й інші організації, з якими вже укладено 17 угод. Це допоможе уникнути заторів та перекриття руху на автомобільних дорогах загального користування.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору