Рівне:

Створення та просування сайтів

Ями на дорогах Рівненщини залатають за місяць

Рівненська область 24-бер, 2011, 14:169 Lobanovskiy 2 562
Очільник області Василь Берташ дав доручення вивчити стан автошляхів загального користування і відремонтувати їх в найкоротші терміни. Адже зруйноване після зими дорожнє полотно ставить під загрозу безпеку всіх учасників руху. Тож заступник голови облдержадміністрації Володимир Новак разом з дорожниками перевірив транспортні магістралі. Нині розроблено графік ліквідації «зимової» ямковості. Так, фахівці Служби автомобільних доріг в області зобов’язалися відремонтувати міжнародні, національні та регіональні автошляхи до 23 квітня, а дороги місцевого значення – до 1 червня.
Як зазначив Володимир Новак, залатати доведеться більше сотні тисяч метрів квадратних дорожнього покриття. Тож із потеплінням на дорогах Рівненщини працюватиме вся спецтехніка, яка орієнтована як на класичні, так і на нові методи роботи. При цьому рух на автошляхах Рівненщини перекривати не доведеться.
Дорожники пояснюють розбитість автошляхів частими перепадами температури впродовж зими. Крім того, щорічно зростає інтенсивність транспортних потоків. А під час реконструкції чи капремонтів основних магістралей автошляхи місцевого значення виконують роль об’їзних доріг. Їх здебільшого будували 30-40 років тому і не розраховували на рух великовагових вантажівок. Тож нині автошляхи зазнають значних руйнувань.

Про це Провінційці повідомили Рівненській обласній державній адміністрації.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору