Рівне:

Створення та просування сайтів

Дубровиця

Що новенького? 11-лис, 2010, 12:549 Lobanovskiy 1 458
Рівненське відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало КП “Дубровицьке міське бюро технічної інвентаризації” на 7 тис. грн. за зловживання монопольним становищем на ринку послуг з державної реєстрації прав власності на нерухоме майно та послуг з технічної інвентаризації в межах м. Дубровиця Рівненської області.
Як встановило розслідування, підприємство при проведенні технічної інвентаризації завищувало вартість робіт шляхом встановлення таких цін, які неможливо було б встановити за умов існування значної конкуренції на ринку, повідомили у прес-службі Рівненського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.
Коментуючи прийняття рішення, голова відділення В’ячеслав Бережнюк зазначив: “Сфера надання послуг БТІ потребує наведення чіткого порядку. Вартість цих послуг повинна бути зрозумілою та справедливою. З метою захисту інтересів споживачів територіальне відділення пильно відстежуватиме ситуацію на ринку послуг з інвентаризації нерухомого майна в Рівненській області”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору