Рівне:

Створення та просування сайтів

Доходи обласного бюро технічної інвентаризації зросли майже вдвічі

Останні новини 05-чер, 2009, 12:589 prov 1 024
Ревізори КРУ не лише виявляють фінансові порушення на підприємстві, але й відзначають хорошу його роботу. Так, результати проведеної ревізії фінансово-господарської діяльності комунального підприємства «Рівненське обласне бюро технічної інвентаризації» за 2006-2008 роки показали, що завдяки правильно прийнятим управлінським рішенням досягнуто зростання доходів підприємства майже удвічі. Такий результат забезпечено не лише шляхом зростання вартості наданих підприємством послуг, а й із допомогою впровадження методів обліку замовлень, які фактично унеможливили виконання замовлень і оплату за них не через касу підприємства. Упродовж 2007-2008 років підприємством забезпечено прибуткову діяльність та зростання чистого прибутку підприємства.
Разом з тим, в ході ревізії ревізори зафіксували і факти порушень законодавства у нарахуваннях та виплатах працівникам заробітної плати, премій, відпускних у 2006 році на загальну суму 221 тисячу гривень.
За результатами ревізії на трьох посадових осіб складено протоколи про адміністративні порушення, — повідомила прес-служба КРУ у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору