Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 07-чер, 2007, 18:479 prov 1 183
Дубно

У селі Тараканів встановлено перший на Дубенщині пам’ятник Матері, що уособлює Матір земну, Матір України, Божу Матір. Його відкрили сільський голова Наталія Городенко, багатодітна трудівниця Юлія Ткачук, мати воїна-афганця Віра Чорнобай. Освятив пам’ятник настоятель місцевого храму отець Володимир. Присутні на святі переглянули виставку робіт сільських народних умільців та концерт аматорських колективів району.


Дубровиця

Благодійну акцію із збору коштів для 12 дітей-інвалідів і дітей-напівсиріт було проведено на території Бережницької сільради в рамках двомісячника «Співучасть у долі дитини» . Установи та підприємства, розташовані на території цієї сільради, зібрали 476 грн., за які дітям придбано харчі та одяг.


Млинів

У Млинові привітали ще одну довгожительку – Катерину Ковальчук, якій виповнилося 100 років. Народилася вона у Більчі Демидівського району, жила по сусідству з відомим українським письменником Валер’яном Поліщуком. Більше тридцяти літ тому перебралася в Млинів до племінника. Із усіх подарунків, якими вшанували ювілярку, вона пишається почесною грамотою Президента України Віктора Ющенка, яку їй вручив виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Сергій Тимчаюк.


Острог

Цього року, на відміну від попередніх, День міста острожани святкуватимуть 7 червня. У програмі святкування заплановані спортивні заходи, концерти дітей та студентів Національного університету «Острозька академія», виступи зірок української естради. Відвідання музеїв міста цього дня стане безкоштовним, а шанувальники мистецтва зможуть помилуватися та придбати вироби народних умільців у «Містечку майстрів» у центрі міста. Заплановано також підписання угоди про співпрацю між Острогом і Сандомиром, як результат тривалих робочих стосунків між керівництвом обох міст.


Рівне

Перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Жуковський взяв участь у святковому дитячому ранку, який проходив з нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Ясениницькому дитячому будинку спеціального призначення. Як відомо, це навчальний заклад інтернатного типу, що забезпечує розвиток, виховання, навчання та соціальну адаптацію, корекцію дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, дошкільного віку, а також тих, які перебувають у родинних стосунках і потребують корекції фізичного та розумового розвитку. На сьогодні у будинку перебуває 50 дітей віком від 4 до 14 років з вадами психофізичного розвитку. У цей день керівники області у подарунок вихованцям закладу привезли солодощі та телевізор.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору