Рівне:

Створення та просування сайтів

Кожен депутат Рівненської обласної ради матиме до п’яти помічників

Рівненська область 09-гру, 2010, 12:269 Lobanovskiy 1 006
Згідно із положеннями Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», депутат обласної ради може мати до п’яти помічників, які працюватимуть на громадських засадах. Сьогодні на засіданні постійної комісії Рівненської обласної ради з правових питань, гласності, депутатської діяльності, етики та Регламенту депутати рекомендували голові облради винести проект Положення про помічників-консультантів депутата обласної ради на затвердження сесією, яка відбудеться 9 грудня.
Згідно із Положенням, помічник-консультант за дорученням депутата повинен вивчати питання, необхідні депутату для здійснення його повноважень, готувати до них відповідні матеріали. Також помічник сприятиме депутату в організації проведення звітів і зустрічей з виборцями, допомагатиме в розгляді заяв та скарг громадян.
Помічник-консультант депутата обласної ради за дорученням депутата має право брати участь в організації вивчення громадської думки, потреб територіальної громади, інформувати про них депутата обласної ради та вносити пропозиції щодо шляхів їх вирішення.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору