Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному відбудеться серія майстер-класів для учасників Всеукраїнського фестивалю молодого аматорського кіно «DVERY»

Рівненська область 09-гру, 2010, 12:389 Lobanovskiy 953
Повчитися майстерності у метрів українського кіно молоді й талановиті учасники фестивалю зможуть вже 15 грудня. До Рівного завітає продюсер Володимир Оселедчик, кіносценарист Станіслав Чернілевський, оператор Ігор Романов. Вони й проводитимуть майстер-класи для аматорів. Повчитися у експертів зможе 100 учасників. Серед них перш за все будуть ті, хто вже надіслав власні кіносценарії, зазначив ініціатор фестивалю, заступник голови облдержадміністрації Олексій Губанов.
Захід відбуватиметься у Палаці дітей та молоді. Щоб потрапити на майстер-класи, потенційним учасникам потрібно зареєструватися на офіційному сайті фестивалю dvery.rv.ua, вказавши ім’я, прізвище, дату народження, місце проживання, а також контакти та серію паспорта. Охочим повчитися у метрів українського кіно варто поспішити, адже реєстрація триватиме до 12 грудня включно. Натомість перевага надається тим учасникам, які вже надіслали сценарії, А їх на сьогодні більше 20. 13 грудня майбутні учасники зможуть дізнатися свої реєстраційні номери – інформацію буде розміщено на сайті.
Розпочати навчання заплановано із лекції та перегляду фільмів. Після цього учасників поділять на 3 групи, які по черзі побувають на 3 майстер-класах.

Про це Провінційці повідомили Рівненській обласній державній адміністрації.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору