Рівне:

Створення та просування сайтів

У губернатора Рівненщини — новий заступник

Актуально 13-січ, 2011, 15:119 Lobanovskiy 1 098
Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації Василя Берташа та за погодженням з Кабінетом Міністрів України на посаду заступника голови ОДА призначено Світлану Сад. Донині посада залишалася вакантною, оскільки Юрія Кічатого було обрано головою обласної ради. Відтепер курувати медичну та соціальну сфери буде Світлана Сад.

У губернатора Рівненщини — новий заступник

Цими днями в.о. голови облдержадміністрації Анатолій Юхименко привітав новопризначеного заступника і познайомив її з керівниками управлінь та структурних підрозділів облдержадміністрації.
Потому Світлана Сад провела першу нараду з керівниками управлінь і установ, які їй підпорядковуються, та визначилася із графіком зустрічей з колективами. Щоб якісно управляти процесами, потрібно досконало знати специфіку роботи усіх структурних підрозділів, зазначила Світлана Сад. Вона також запевнила, що контролюватиме надання першої медичної невідкладної допомоги, яку згідно з розпорядженням голови облдержадміністрації з липня на Рівненщині надають безкоштовно. Так, за півроку понад 47 тисяч краян отримали ургентну допомогу безоплатно, третину з них прооперовано. За цей час хворі перерахували в медзаклади області понад 6 мільйонів гривень благодійних внесків. За словами Світлани Сад, ефективність використання цих коштів також буде перевірено. Вона також відстежуватиме використання грошей, перерахованих на лікування онкохворих дітей.
Вже наступного тижня запланований візит на Закарпаття з метою вивчення тамтешнього досвіду обслуговування та харчування хворих. Для прикладу, там працює 5400 медиків, тоді як на Рівненщині – 8400.
Водночас соціальні послуги будуть адресними, запевнила заступник голови облдержадміністрації. Наприклад, призначення допомоги малозабезпеченим сім’ям потребує ретельного аналізу, і над цим працюватимуть соціальні працівники, починаючи з сільського, районного, закінчуючи обласним рівнем. Також Світлана Сад запланувала вже найближчим часом побувати в інтернатних закладах Рівненщини.
Довідка.
Сад Світлана Іванівна народилася 25 грудня 1967 року у Володимирці Рівненської області. Освіта вища, закінчила Рівненський державний педагогічний інститут. Працювала вчителем, заступником директора школи, директором Сарненського центру «Соціальна служба для молоді», заступником голови Сарненської райдержадміністрації з соціальних питань, заступником директора–начальником відділу взаємодії з роботодавцями Сарненського районного центру зайнятості. А з 2008 року і до цього часу – заступником директора Сарненського районного центру зайнятості Рівненської області.
Обрана депутатом Рівненської обласної ради VI скликання.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору