Рівне:

Створення та просування сайтів

Переможця виявили післяматчеві пенальті

Спорт 13-січ, 2011, 15:249 Lobanovskiy 1 014
У неділю в спортзалі ДЮСШ-4 відбувся п’ятнадцятий традиційний доброчинний турнір з футзалу пам’яті Анатолія Мудика. У змаганнях взяли участь дванадцять команд, які були поділені на чотири групи по три колективи в кожній. Кращі колективи з кожної групи утворили півфінали, переможці яких зійшлися у фінальному двобої.


У трьох групах не було проблем в боротьбі за перше місце. Команди „Сокіл” (Садове), „Рівне-112” та „Зірка-УМВС”, здобувши по дві перемоги, з шістьма очками очолили свої групи. Ще в одній для визначення переможця довелося рахувати забиті та пропущені м’ячі. З кращими показниками четвертим півфіналістом став колектив „Фарт-Сервіс”.
Обидва півфінали пройшли однаково — матчі за вихід до фіналу завершилися з рахунком 2:0. Так „Сокіл” переграв „Фарт-Сервіс”, а „Зірка-УМВС” — „Рівне-112”. Заключний поєдинок видався напрочуд впертим та безкомпромісним. Першими відзначилися гравці з Садового. Проте наприкінці матчу рівняни зрівняли рахунок. На останніх секундах матчу гравці „Сокола” втратили можливість забити гол й здобути почесний приз. Доля перехідного кубка вирішувалася у післяматчевих пенальті. Вправніше з ними вправилися футзалісти із Садового — 4:3.
Після завершення турніру „Сокіл” отримав перехідний Кубок, на якому вигравіювані переможці попередніх змагань. Вручив приз батько Анатолія Мудика, Микола Дем’янович, а організатори передали йому кошти, виручені від проведення турніру.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору